Google Search

Custom Search

duminică, ianuarie 23, 2011

Pentru cei ce nu au încercat încă eRepublik !

eRomânia are nevoie de tine!
De 1.000 de zile, România este o forţă mondială în eRepublik.
Peste 10.000 de români numără eRomânia.
O ţară mică precum e a noastră, a dat deja dovadă de o forţă extraordinară în lumea virtuală, în confruntarea la care participă alături de alte 60 de ţări ale lumii. Puterea şi prestigiul ei va creşte şi mai mult dacă şi tu vei deveni e-cetăţean român.
În ţara noastră virtuală, democraţia este neaşteptat de reală şi niciun vis nu este imposibil!
eRepublik este un joc pe internet şi totodată un simulator social, o altfel de oglindă a lumii. Nicio clipă nu vei fi singur şi rătăcit în această lume cu totul nouă. Vei fi întâmpinat de concetăţeni care îţi vor îndruma primii paşi, ca să înţelegi ce se întâmplă în jurul tău. Îţi vor spune ce poţi face ca să devii, din „bebeluş“, un e-cetăţean matur şi pe picioarele tale. Alegerea îţi aparţine: poţi deveni om de afaceri, funcţionar, politician sau ziarist de succes, ambasador, congresman sau chiar... preşedinte! Nu în ultimul rând, poţi fi un soldat de nădejde al ţării sau, de ce nu, acel comandant care să poarte trupele româneşti prin toată e-lumea, din victorie în victorie. Poţi scrie cu mâna ta e-istoria! Iar dacă gloria nu te tentează, îţi poţi alege un trai liniştit, lucrând la o firmă în program flexibil, citind presa e-republicană sau stând la un pahar de vorbă pe chat cu prietenii.
Distracţia, ca şi tensiunea, sunt maxime în eRepublik. Iar comunitatea românească pe care o vei găsi acolo este una dintre cele mai active, mai unite şi mai respectate din întreaga e-lume.
E timpul să vii printre noi! Te aşteptăm cu prietenie la www.erepublik.com!

Niciun comentariu: